EMO FINLAND FORUMS 2.0
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!)

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Admin
Admin
Admin

Viestejä : 40
Liittynyt : 20.04.2011

Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) Empty
ViestiAihe: Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!)   Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) EmptyKe Huhti 20 2011, 07:48

Hei vaan kaikki uudet ja vähän vanhemmatkin käyttäjät. Tässä olisi nyt sitten koottuna muutamia tavallisimpia käyttäytymissääntöjä, joita foorumin ylläpito toivoo kaikkien käyttäjien noudattavan. Kun kaikki kirjoittajat käyttäytyvät hyvin, pysyy foorumin luettavuus ja selattavuus hyvänä sekä ylläpidon turha työmäärä ja näin ollen myös stressitaso minimissä.

Sääntöjä ei ole paljon, joten jokaiselta liikenee kyllä aikaa lukea ne ajatuksen kanssa läpi, ennenkuin säntää kirjoittamaan muihin aiheisiin. Käyttösääntöjä voidaan täydentää tarvittaessa myöhemmin.


_______________________________________________________________________

FOORUMIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT1. ERILAISIA IHMISIÄ, ERILAISIA MIELIPITEITÄ

Keskustelufoorumi on julkinen paikka, jossa liikkuu hyvin monenlaisia ihmisiä eri ikäluokista, erilaisista elämäntilanteista ja ehkä jopa erilaisista kulttuureista. Emmehän foorumilla tuomitse toisia käyttäjiä heidän taustansa perusteella. Jokainen on erilainen ja hänellä on siihen täysi oikeus.


2. K15 JA K18 MATERIAALIN ESITTÄMINEN FOORUMILLA

Suuri osa käyttäjistämme on alaikäisiä nuoria, joten kaikki K18 materiaalin (pornografia, raaka väkivalta) esittäminen tai linkittäminen foorumille on kielletty. K15 kuvat tulee foorumille laittaa linkkeinä varoitusten kera.


3. AVATARIT JA ALLEKIRJOITUKSET

Avatareille on asetettu maksimikooksi 110 x 110 pikseliä, koska kovin paljon sitä suuremmat avatarit venyttävät sivua ja hidastavat sen toimivuutta. Allekirjoituksille ei ole olemassa maksimipituutta, mutta niidenkin keksimisessä ylläpito kehoittaa käyttämään tervettä järkeä. Animaatiot allekirjoituksissa ovat kielletty.


4. AIHEIDEN ALOITTAMINEN JA KETJUIHIN VASTAAMINEN

Uutta aihetta aloittaessa on usein hyvä tarkistaa hakua käyttämällä tai foorumia selaamalla, onko kyseisestä asiasta olemassa jo ketju, jotta vältytään monilta liian samanlaisilta ketjuilta. Tulee myös miettiä mille aihealueelle kyseinen ketju soveltuisi parhaiten.
Koska 'yleisen keskustelun' ja 'tunteilunurkkauksen' erottaminen ovat aiheuttaneet osalle käyttäjistä päänvaivaa, niistä vielä muutama erotteleva sananen:

'Yleiseen keskusteluun' kuuluvat kaikki ketjut, jotka eivät sovellu muihin aihealueisiin.
'Tunteilunurkkaukseen' sen sijaan tulevat hyvin samankaltaiset ketjut, jotka tosin halutaan pitää foorumin ulkopuolisten kulkijoiden silmiltä piilossa. Siis aiheet, jotka sisältävät mahdollisesti henkilökohtaisempaa ja arempaa materiaalia.


Kuvien laittamisesta viesteihin: Perussääntönä kuvien linkittämisestä foorumiin on, että kuvan tulee olla sen kokoinen, ettei se venytä sivua. Aika lailla maksimileveys kuville on näin ollen 600 pikseliä, mutta aina parempi on, mikäli kuvat linkitettäisiin kokonaan tekstilinkkeinä. Kuvien suoralinkittäminen muilta sivuilta on kielletty.

Tuplapostaamisesta: Emme tuplapostaa foorumilla. Mikäli ketjuun ei ole tullut uusia vastauksia, voi edellistä viestiään muokata sen oikeassa yläkulmassa olevasta pienestä 'edit' -nappulasta. 'Taiteellisissa tuotoksissa' ja muissa mahdollisesti pitkiä tekstejä sisältävissä ketjuissa voidaan tuplapostaamiskiellon kanssa joustaa, jotta vältyttäisiin järjettömän pitkiä tekstejä sisältäviltä viesteiltä. Nyrkkisääntönä sanottakoon, että tuplapostaaminen on sallittua kun oma edellinen viesti on pituudeltaan ylitse ruudun korkeuden.

_______________________________________________________________________

Ja vielä lopuksi tottakai maininta, että ylläpidon puoleen saa ja tulee kääntyä kaikissa mahdollisissa foorumia koskevissa ongelmatilanteissa. Ylläpitoon (Admin ja moderaattorit) voi ottaa yhteyttä niin yksityisviestitse kuin myös foorumin 'ilmoitustaulu'-alueella.
Moderaattoreina foorumilla toimivat tällä hetkellä käyttäjät Colourless, kyyyka ja LordiDraken.


Käyttösääntöjä korjattu ja tarkistettu viimeksi 17.2.2012. Uudet ohjeet merkitty turkoosilla.


Viimeinen muokkaaja, Admin pvm Pe Helmi 17 2012, 12:56, muokattu 4 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://emot.foorumini.com
SUGARRPA
Vierailija
Anonymous


Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!)   Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) EmptyKe Kesä 15 2011, 03:07

Jäi vielä tällainen asia mietityttämään;
Täällä ei toivottavasti ole jotain tiettyä väriä, millä ei saisi kirjoittaa? Että tämä kyseinen väri olisi ylläpidon/adminin oma, huomioväri?

--
Säännöt luettu, ja niitä pyrinkin sitten tottelemaan :-----)
Takaisin alkuun Siirry alas
Admin
Admin
Admin

Viestejä : 40
Liittynyt : 20.04.2011

Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!)   Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) EmptyPe Helmi 17 2012, 12:55

Ei ole kiellettyjä värejä, mutta yleisen luettavuuden kannalta olisi suositeltavaa käyttää jotakin ulkoasun tummasta taustasta erottuvaa väriä, joka ei kuitenkaan pomppaisi silmille.

/Foorumin käyttösääntöjä täydennelty. Lukekaas vanhatkin käyttäjät vielä turkoosit kohdat.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://emot.foorumini.com
Sponsored content
Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) Empty
ViestiAihe: Vs: Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!)   Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!) Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Foorumin käyttösäännöt (JOKAINEN LUKEE!)
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
EMO FINLAND FORUMS 2.0 :: Yleiset alueet :: Ilmoitustaulu-
Siirry: